Варненка пита: В какво време живеем? Младежи се натискаха разголени пред очите на детето ми

Наша читателка ни пише за неприятна случка, която е изживяла преди дни. Пускаме без редакторска намеса:
„Днес, както обикновено, излязох по обяд да разходя малкото си дете на детската площадка. Пиша ви изрично, че става дума за времето около 1,30 – 14 часа, за да добиете представа.
Площадката се намира близо до Полиграфията, по продължението на бул. „Христо Ботев“. Винаги избирам това време, защото знам, че тогава почти няма други деца на площадката. Това се оказа, че го знаят и други хора. Отивайки до градинката, видях нещо, което, колкото и да съм широко скроена, ме шокира.

8-natiskane1
Двама младежи (момче и момиче), видимо тийнейджъри, се натискаха на една от пейките, а това, което беше най-фрапантно, беше, че бяха силно разсъблечени. Разбирам, млади са, хормони – всичко, но само да уточня, че до площадката се намира 12-етажен блок, с пряка видимост към площадката. Как не чувстват неудобство, акълът не ми го побира.
Най-потресена останах, че дори след като ме видяха с количката, изобщо не спряха с ласките. Тоест на мен ми стана неудобно, а не на тях. Странна работа. Все пак след няколко минути явно се сетиха, че има и друго място за техните чувства и с незадоволство станаха и неохотно си заминаха. След като малкото ми дете започна да бяга по площадката, видях, че на пейката, където бяха въпросните младежи, има полупразна (но не съвсем) бутилка водка. Спирам дотук с обясненията, вие сами с направете изводите.“
Читателката ни е пратила снимки, които е направила, след като младежите са напуснали мястото. От „Народно дело Седмицата“ ги замъгляваме умишлено, защото на тях се вижда малкото дете на читателката ни.