Варна осъмна с оригинална аутдор кампания

Кеш Кредит преобрази над 100 варненски спирки с новата си аутдор кампания „Докато стигнеш и си одобрен“. Компанията за най-бързите кредити акцентира върху популярни варненски обекти като Морската градина, Историческия музей, катедралата и други, за да покаже на потребителите своето предимство – бързината си. Достатъчни са само 6 минути, за да бъде одобрен за кредит клиентът.

Благодарение на иновативния си подход и автоматизиран процес, за минути Кеш Кредит може да прецени кандидатстващия за кредит и да отпусне поисканата сума. През месец юни финансовата институция бе отличена от информационния портал Izbiram.bg като компанията, предлагаща най-бързите онлайн кредити в България.

„Интересна, оригинална, иновативна, специално за варненци, свежа, приятна“ – така жителите на морската столица определиха кампанията на Кеш Кредит. Оригиналната идея не само показва бързината на услугата, предоставяна от компанията, но и го прави по приятен и будещ усмивка начин. Като поставя в своя фокус най-емблематичните за Варна градски локации с обществена значимост, чрез кампанията си Кеш Кредит говори конкретно и директно на варненци. Един комплимент за града, а кои ще бъдат следващите градове, предстои да разберем.

Варненци могат да се възползват от услугите на Кеш Кредит и офлайн, в техните офиси. Трите офиса в града се намират на: бул. „Сливница“ 91, ул. „Д-р Пискюлев“ 88 и ул. „Чаталджа“ 22 А.