Башар Рахал разкрива тайни от снимките на „Привличане“

 

Любопитни моменти от снимките на филма „Привличане“ ще разкрие Башар Рахал в рубриката на БНТ2 от Варна „На светска вълна“. Пред водещия Емо Ялъмов Рахал, който освен с роля е и продуцент на продукцията, разказва за моментите, в които камерите са били във Варна и действието се развива на лъскава яхта.

image description

Рахал бе в морската столица около галапремиерата на очакваната българска лента „Привличане“. Заедно с Яна Маринова двамата раздадоха десетки автографи на феновете, дошли да видят историята за младата учителка Лора Ангелова (Яна Маринова), която е разкъсвана между любовта си към училището и миналото си на състезател по спортни танци.
В рубриката „На светска вълна“, която ще се излъчи в предаването „България днес“ на 2 март след 17:20 ч., ще може да видите също интервю с легендите от „Смоуки“, откриването на ново арт пространство, както и благотворителна изложба, с която се набират средства за деца с творчески заложби от училището за незрящи малчугани „Проф. д-р Иван Шишманов“ във Варна. Рубриката „На светска вълна“ реализират Емилиян Ялъмов и редакторката Бистра Варнева. Оператор е Георги Христов, а монтажист – Владимир Томчев. Музикалното оформление е на Румяна Ангелова.