Базар и рап концерт събираха средства за скъпо лечение

 

Благотворителните базари, проведени в подкрепа на Ивелина, досега винаги са били разнообразни и един с друг не са си приличали по нищо. Винаги са различни и интересни, цветни и свежи. До момента се проведоха общо четири базара в помощ на Ива, а тази седмица се състоя и петият. И както винаги и този базар не направи изключение и беше различен – арт базар, изцяло с вещи ръчно изработка. Десетки майстори и любители на ръчната изработка се включват в кампанията на Ивелина.
Изненадата беше и участието на рап изпълнителите BILLY HLAPETO, D-ZASTA, V:RGO, M1TAKA, VESSOU в събота на входа на Морската градина.
Ето и малко повече информация за Ивелина, която 10 години се бори с положението, в което се намира, поради претърпян пътен инцидент на АМ „Тракия“. Тя самата изработва гривни с техника макраме, които продава, за да си помогне възможно най-бързо да събере необходимата ѝ сума за нейното лечение от 65 000 евро. До момента е събрала една част от парите, но са ѝ необходими още за лечение в Кипър, където ще й направят операция на гръбначния стълб, присаждане на стволови клетки и ще и поставят титаниеви импланти, за да успее отново да проходи.
Дарителски DMS на номер 17 777 с текст IVELINA на цената от 1 лв.
Дарителската сметка в лева: Титуляр Ивелина Руменова Димитрова
IBAN:BG18BPBI88981030007946
BIC: BPBIBGSF
Postbank, Пощенска банка
Paypal :https://www.paypal.me/helpivelina
Paypal: ivelinadimitrova89@gmail.com