Алианц с нови атрактивни цени по Гражданска отговорност

Нови, по-ниски цени по застраховка „Гражданска отговорност“ предложи Алианц България.
Така за масовия клас автомобили до 1300 куб.см, с регистрация в гр. София и възраст на водача 46 години, цената в Алианц е 166.57 лв. Ако колата е с регистрация в по-малък град – например Стара Загора, Велико Търново или Пазарджик, при същите параметри цената на полицата е 157.39 лева. При подновяване на полицата в компанията без щети клиентите получават до 5% отстъпка от цената по застраховката. Обявените от Алианц цени са крайни – с включени вноска за Гаранционния фонд, данък и стикер.
В допълнение, при комплексно застраховане в компанията, клиентите могат да получат атрактивни условия и отстъпки по други продукти – например 5% отстъпка по застраховка Каско и само за 10 лв. застраховка „Помощ при пътуване – Автоасистанс”.
„Новите тарифи на Алианц България по застраховка Гражданска отговорност са продиктувани от нашия стремеж да предлагаме най-подходящите решения за своите клиенти. Използвайки международния опит на компанията, ние непрекъснато проучваме  мнението на клиентите – от издаването на полицата до ликвидацията на щетите. Клиентът търси сигурност, надеждно и качествено обслужване на добра цена”– коментира Милен Иванов – заместник изпълнителен директор на ЗАД Алианц България.
Интересът към застраховката традиционно е особено силен в края на годината. Причината е в подновяването на най-голям брой полици именно в този период. Застрахователите съветват в никакъв случай да не се пренебрегва сключването на застраховка Гражданска отговорност на автомобилистите, тъй като при произшествие може да се окаже, че трябва да заплатите непосилна сума като обезщетение.
Всички, на които предстои сключване на нова или подновяване на полицата могат да проверят новите по-ниски цени на Алианц в електронния калкулатор на www.allianz.bg, както и при агентите, брокерите и офисите на компанията. За улеснение на клиентите се предлага и разсрочено плащане на застраховката на четири вноски.