MTV обяви още от звездите на MTV Presents Varna Beach

 

Джонас Блу, Редфу и Павел и Венци Венц са втората група изпълнители, които ще бъдат част от най-мащабното музикално събитие на живо в България – MTV Presents Varna Beach, обявиха от MTV. Фестивалът ще се проведе на 15 юли на варненския плаж и ще бъде записан и излъчен по телевизията в целия свят. Досега са потвърдили участие Стийв Аоки, Тайни Темпа, Горгон Сити и Поли Генова.

MTV Presents Varna Beach е първото международно събитие от такъв мащаб, което ще се проведе в България. Дизайнът на над 80-метровата сцена е вече готов и екипът на MTV работи усилено във Варна, за да създаде тази продукция.

Джонас Блу (Jonas Blue) е изпълнител с три платинени сингъла и многобройни мега хитове, класирани на върха на музикалните класации. Британецът създава модерното звучене с хитовете Fast Car, Perfect Strangers и By Your Side. Това е първото посещение на Джонас Блу в България и той споделя, че е изключително развълнуван.

За първи път в страната ни ще пее и Редфу (Redfoo), един от членовете на LMFAO. Той е награждаван рапър от Америка, текстописец и актьор, записал някои от най-успешните хитове сред които Party Rock Anthem, Sexy and I Know It и Let’s Get Ridiculous.

Българският дует Павел и Венци Венц също потвърди участието си заедно с международните артисти в MTV Presents Varna Beach. Дуото направи топ хитове песни като „Единствената“ ft. Моисей, “SeTaaBrat”, “Vdigam LEVEL”, „Момичето от квартала“, „Любов“ с Михаела Филева и мн. други.