MTV избра Поли Генова за концерта си във Варна

 

Поли Генова е първият български музикант, избран от MTV за грандиозния концерт на световния музикален канал във Варна. На 15 юли „MTV presents VARNA BEACH“ ще е най-голямото музикално събитие на живо в България, а младата певица ще е част от него. Поли бе обявена заедно с първите звездни имена, които идват у нас през лятото. Концертът ще събере 40 000 меломани на Южния плаж в морската столица и ще бъде излъчен по MTV каналите в целия свят.
„MTV presents Varna Beach“ ще се реализира съвместно с община Варна. Това е първата голяма международна продукция в България, организирана от MTV, и ще представи много световноизвестни изпълнители. До момента първите обявени музиканти са Тinie Tempah, Steve Aoki, Gorgon City и Поли Генова, поетапно ще се съобщават и останалите звезди.
„Израснала съм с MTV и винаги съм си мечтала някой ден да съм част от такъв проект. Много съм щастлива, че сега това се случва“, призна Поли Генова в предаването „Тази сутрин“ по bTV. В момента Поли е ментор в най-успешното музикално риалити „Гласът на България“. Тя разказа, че работата й като треньор се е оказала много по-отговорна, отколкото е предполагала. „Много е трудно, когато си с гръб към участника, да прецениш всичко, защото освен глас, ти усещаш и емоцията, и присъствието на сцената“, поясни Генова.
Стийв Аоки (Steve Aoki), който ще участва на живо в MTV на 15 юни за пръв път ще пуска музика в България. Той е световна звезда, номиниран за наградите Грами (Grammy), избран за най-добър DJ на Америка.
Тайни Темпа (Tinie Tempah) притежава също толкова много първи места в класациите на Обединеното Кралство, колкото и Майкъл Джаксън, U2, Кайли Миноуг, Роби Уилиамс и Елтон Джон. През април 2016 г. Тайни щурмува класациите с Girls Like, където участва и Зара Ларсен и продава над 500 000 копия. Той има и удивителни общи проекти с артисти като Суидиш Хаус Мафия, Уиз Калифа и Лабринт.
Подготвя се и най-голямото участие на Горгон Сити (Gorgon City) в България. Той достига голям успех от поредица от хитове и звездни съвместни проекти. Участници ще бъдат още R3WIRE & VARSKI, още едни изпълнители, които за първи път ще посеят България. Благодарение на своята страст към музиката обединяват сили през 2010 г., бързо се сработват и се превръщат в едно динамично дуо, което подлудява публиката.