Betmarket идват с много бонуси и промоции

Знаете ли, че от 12 декември, 2022 година, всеки пълнолетен фен на хазарта, ще може да влиза в новата онлайн платформа на Betmarket? Сайтът е готов и се чака официалното му пускане, а вече много хора нямат търпение. Хазартният оператор ще предложи много бонуси и промоции на своите клиенти и вече е организирал томбола, чийто общ награден фонд наброява 50 хил. лева.

Какви бонуси ще има в Бетмаркет?

Ако сте извършили регистрация в Betmarket до 12 декември, то тогава ще участвате в томбола с парични награди, които ще се раздадат на случаен принцип. Освен това, когато влезете в сайта ще можете да се възползвате от бонуси за спорт, бинго слот и казино игри. За целта просто трябва да извършите първия си депозит и да получите премия, с който да играете на любимите си игри.

Най-голям интерес има към бонус без депозит. За него обаче ще се наложи да изчакаме още малко. Много вероятно е такава оферта да им, тъй като конкуренцията вече пусна бездепозитни бонуси, а не ни се вярва Бетмаркет да изостанат. На този етап от компанията не издават всичките си тайни, тъй като не искат да развалят изненадата. Все пак скоро ще разберем всички детайли.

На последно място, но не по важност, ще има секция с бинго слот игри. Някои от тези игри предлагат възможност за спечелване на джакпот. До този момент наистина малко оператори имат бинго игри в сайтовете си, така че това е поредното добро предложения в онлайн платформата.

Бетмаркет започнаха раздаването на бонус кодове

Любопитно е, че Бетмаркет вече започнаха да раздават бонус кодове. Те се вписват в предназначеното за тях поле по време на регистрацията. Ако търсите работещ бонус код за Betmarket, можете да посетите сайта https://efbet365.com, където ще откриете желания код. Там ще може да прочетете и подробно ревю, в което са описани всички услуги на новия уебсайт.

В случай че имате проблем с усвояване на някой бонус, просто използвайте разнообразните методи за връзка с поддръжката. Вие можете да контактувате с персонала в сайта, като използвате чат на живо, имейл адрес или телефон за контакт. Служителите ще отговорят на запитванията ви.

Няколко думи в обобщение

Погледнахме в кухнята на Betmarket, за да видим какви бонуси и промоции подготвят за клиентите си. До момента стана ясно, че има много интересни оферти за пълнолетните играчи. Вие обаче бъдете внимателни с хазарта, за да не загубите прекалено много пари. Забавлявайте се умерено и бъдете отговорни. Пожелаваме ви щастливо посрещане на новата 2023 година и много успехи.

  • публикация