Amira снима горещо лятно видео във Варна

Певицата Боряна Христова – Amira, която бе голямата победителка в  XXІІІ издание на Международния музикален фестивал „Откритие“, започна снимките на новото си видео, което е по песента й „Чакам те“. Текстът и музиката са на самата певица, а китарното соло е на Йордан Йорданов. Аранжиментът на парчето, което е в стил дийп хаус, е на  Neverdance. Песента е записана в студио „Юнисаунд“.

17 - Amira 1
В ролята на първи снимачен терен влезе атракционен парк „Акваполис“, който е изграден в уникален мавритано-средиземноморски стил. Повече от три часа Amira позира за горещите летни кадри, които уловиха обективите на продукцията. Екипът на DE Premium Channel снима Боряна в басейните и сред красивите водни каскади на съоръжението. Режисьор и оператор на видеото е Данил Кираджиев, асистент-оператор Алекс Георгиев, а асистент-режисьор и организатор на цялата продукция е Емилиян Ялъмов.
Снимките на „Чакам те“ ще продължат и този уикенд. Планувани са различни типове терени по Черноморието ни, които предлагат красиви и романтични гледки, отгръщат предпремиерно завесата от DE Premium Channel. Промоцията на видеото ще бъде в първите дни на август.
Фото Емилиян Ялъмов