Тече усилена подготовка за „MTV Варна бийч“

 

MTV Presents Varna Beach 2017 ще се проведе на 15 юли, събота, на Южния плаж във Варна. За него ще бъде построена най-голяма сцена досега, над 70 метра дълга и 15 метра висока, с най-добрите аудио и визуални ефекти. Фестивалът MTV Presents Varna Beach ще бъде заснет от множество HD TV камери, а видеото от концерта ще бъде излъчено по целия свят. В грандиозния концерт ще участват Jonas Blue, Gorgon City, Redfoo, Tinie Tempah, Rewire Varski, Поли Генова и Павел и Венци Венц и други.

Миналия петък вечерта в града беше организирано парти с участието на двама от DJ-те, които ще участват в концерта, предава Нова тв. Изграждането на сцената за „MTV presents: Varna Beach“ започва в края на тази седмица и ще е най-голямата изграждана в България. Съоръжението съчетава в себе си най-новите аудио и визуални технологии. Организаторите гарантират, че това, което ще се случи на нея ще бъде наистина запомнящо се.

В цялата пешеходна зона на центъра на Варна са разлепени рекламни плакати и знамена, които приканват публиката да се включи в уникалния музикален купон. Цената на билетите до 1 юли беше 69 лв., след 1 юли – 79 лв., след 7 юли – 89 лв.

Ето и някои много важни правила, които трябва да знаете, ако сте решили да бъдете част от събитието и сте под 18 години:

– Ако сте на възраст под 14 години, е необходимо да бъдете придружени от възрастен.

– Един възрастен може да придружи най-много три лица под 14 години.

Ако сте на възраст между 14 и 18 години и искате да останете на концерта след 22 ч., е необходимо да имате подписана декларация от родител или законен настойник, с която той разрешава оставането и присъствието ви на събитието след 22 ч., като същата трябва да бъде във вас през цялото време след 22 ч. Такава декларация ще можете да изтеглите от страницата ни.

– Не се допуска повторно влизане, след като сте влезли в зоната на фестивала. При спешни случаи моля свържете се за допълнителна помощ с член на екипа, разпоредител или служител на охраната.

– Строго забранено е внасянето на храна и напитки на фестивала – с изключение на специални медикаменти (моля, носете рецепта от лекар, в случай че тези медикаменти не са очевидно такива). На мястото на фестивала ще бъдат осигурени напълно лицензиран бар, кетъринг и безплатна вода за пиене.