Шефът на фенклуб „Арсенал” за Варна сключи интересен облог

 

Шефът на фенклуб Арсенал за Варна – д-р Стоил Пеев, сключи интересен облог за новото първенство в Англия. Стоматологът заложи твърдо, че неговите любимци отново ще финишират пред Челси, а неговият опонент – известният местен бизнесмен и аматьорски шампион по тенис Любомир Георгиев, бе на обратното мнение. Двамата хванаха баса срещу сериозна сума в присъствието на други елитни варненци в хотел в Златни пясъци.

30-04
След това компанията даде прогнози и за европейското първенство по футбол, което стартира във Франция в петък с двубой между домакините и Румъния от 22 часа.
Пеев изрази убеденост, че титлата ще е за Англия, а фаворит на Георгиев се оказа Германия. На немците и Испания пък заложи бившият десен бек на Черно море и ЦСКА, а бившите първи хора във Варна Димитър Попов и Богдан Караденчев се колебаеха между Франция и Германия. Проф. д-р Ара Капрелян предрече голяма изненада и неочакван шампион, а Отец Стоян се въздържа от прогноза, тъй като не можеше да си намери място от щастие, след като научи новината, че любимият му ЦСКА се завръща в „А” група.