Черно море Тича с новия си стар капитан

Черно море Тича ще има нов капитан през новия сезон. Всъщност той е позато име на варненската публика. Става дума за Пламен Алексиев, който след малко повече от година в Берое се завръща в родния си клуб и отново ще сложи лентата.

Останалите нови попълнения са Зак Киршбаум (за първи път ще играе в Европа), плеймейкърът Цветослав Острев, Николай Грозев от Лукойл Академик, Велислав Гълъбов от Берое, завърналият се отново в клуба Симеон Илиев, Даниел Божилов и Ники Николов. Сред останалите от миналогодишния състав са Веско Георгиев, Венелин Христов, Мартин Коцев, Цветомир Куртев, Кр. Кръстев.

През септември Черно море Тича ще изиграе първите си контролни срещи.

Това, което казах на момчетата преди първото занимание, е, че всички състезатели, които сме искали, са тук. Вярваме им и държим на тях. А трансферът, за който ви говорих преди 10-15 дни, бе този на Пламен Алексиев. Имахме много трудности, но в крайна сметка трансферът е факт. Безкрайно съм щастлив от неговото привличане. Много държах да бъде в отбора. Сега вече имаме завършен вид. Пламен ще бъде капитан на отбора. Това е мое решение, вече го обявих пред момчетата„, заяви треньорът наморяцитеДарин Великов.