ФокусМакс – мнения – състав – отзиви –аптеки – производител FocusMax

ФокусМакс е иновативен продукт, който ви позволява да възстановите цялостно здравето на зрителните органи. Поради изключително естествения състав, капсулите нямат противопоказания и не предизвикват странични ефекти, регенерират зрението ви след едномесечния курс!

Предимства на капсулите ФокусМакс:

Вече не е необходимо да използвате скъпи лекарства или лазерни операции, да носите контактни лещи и очила, за да виждате ясно. FocusMax е 100% натурален продукт, богат на хранителни вещества. Това е средство №1, което помага за естествено възстановяване на зрението и избягване на операция.

ПОРЪЧАЙ СЕГА ФОКУСМАКС

В резултат на приема на капсули FocusMax причините, които са причинили увреждане на зрителните способности, се неутрализират и всички неприятни симптоми бързо изчезват. Сред последните са болка, дискомфорт, парене, сухота, сълзене, наред с токсините, които също се отстраняват;

Елиминира умората и възпалението на очите, повишава остротата на зрението и яснотата на цветовото възприятие;

Подобрява кръвообращението, укрепва кръвоносните съдове и капилярите, предотвратява тяхната чупливост;

Вътреочното налягане намалява, лещата се почиства, ретината и мускулният тонус се засилват;

FocusMax има антиоксидантен, противовъзпалителен, имуноукрепващ, антибактериален и регенериращ ефект;

Предотвратява увреждането на лещата, развитието на глаукома, катаракта, диабетна ретинопатия, отлепване и дегенерация на ретината, което води до необратими последици и пълна слепота.

FocusMax са нови натурални капсули. Те се предлагат в разнообразие от натурални екстракти, полезни за очите.

ФокусМакс – мнения – състав – отзиви – аптеки – производител FocusMax

Мненията и коментарите за капсулите за очи са доста положителни.

Капсулите са полезни за хора носещи очила, хора, чиито професии са свързани с дълго седене, пред компютър или шофиране; студенти и т.н..

Този продукт е много ценен, заради изцяло природния му състав.

Какъв е Съставът на Фокусмакс? Как Работи?

Съставът на фокусмакс се базира на растителни екстракти за добро зрение. Нека видим, какъв е и как работи:

Екстракт очанка – Очанката е източник на витамини А, В, желязо, силиций, иридоидни гликозиди, аукубин. Последната съставка има антивъзпалително въздействие, над тъканите на очите. Подобря яснотата на зрението.

Проучванията затвърждават, че очанката оказва въздействие при заболявания на роговицата и конюнктивит.

Екстракт Зелен чай: – Създава тонус в организма и очите. Способства за възстановяване на ретината.

Вит С: – наричан още L-аскорбинова киселина (съкратено L-300) е важен за функциите на организма на всеки здрав човек. Той подпомага изхвърлянето на тежките метали, действа като антиоксидант в тялото и участва в производството на колаген, който се грижи за здравето на очите.

Екстракт Домат – доматите съдържат ликопен, а както е известно, той засилва имунитета и се бори с катаракта. Спомага за поддържане на здравето на очните мускули и намалява умората

Екстракт от гроздови семки – регулира функционирането на мускулите на очната ябълка, като спомага за възстановяването на фокуса и връщането на ясното, цветно и триизмерно зрение.

Как Се Приема и Инструкции за Употреба

Продуктът FocusMax се приема, като пиете по 2 капсули на ден, по време на хранене. Пълните инструкции за приема, може да разгледате и в официалната страница на сайта както и на етикета който е на Български. Препоръчва се да се пие поне един месец, за да има видим ефект и да се прави профилактика веднага след това!

Съвет от специалистите, доктори офталмолози:

Няма как да избегнем съвременните технологии, да ограничим стоенето пред монитори и екрани излъчващи синя светлина. Няма и как да намалим работното време, но можем да се погрижим за очите си с няколко неща. Време за почивка, здравословен начин на живот, упражнения за очите и правилните иновативни средства.

В комплекс от тези няколко неща, може да си гарантирате добро зрение за старини!

Може да поръчате сега от официалния сайт!

  • публикация