Фенове на „Спартак“ водят битка срещу треньора Георгиу

Фенове на „Спартак“ продължават да изразяват по нестандартен начин своето недоволство срещу гръцкия треньор на отбора Кирякос Георгиу. При последната от техните акции Целият стадион е налепен със снимки, на които е задраскан неговият лик.

Напрежението в Спартак (Варна) започна да се покачва, след слабите резултати на отбора през миналия сезон.Голяма част от футболистите на тима и любимци на „синята“ варненска публика го напуснаха по собствено желание, а впоследствие обясниха, че причина за това е гръцкия треньор.

Преди това стадион „Спартак” осъмна с два лозунга с надпис против Георгиу.Транспарантите бяха поставени на възлови места на стадиона и около него. Единият посреща всички пътуващи по бул. „Левски“ рано тази сутрин и на него пише „Треньор менте“, а на другия, който е на стадиона, пише „Кириакос вън“.

През февруари Георгиу заяви, че ако бъде сменено ръководството на „соколите“, ще подаде оставка. Това така и не се случи, още повече, че при новото ръководство Кирякос Георгиу придоби статут на недосегаем. Въпреки че резултатите от цялостната му работа в клуба и методи в тренировъчния процес се оказват катастрофални, той продължава да води отбора.