Трети път преасфалтираха под Шишковата градинка

 

За трети път се наложи да бъде преасфалтирана част от ул. „Михаил Колони“ заради некачествено изпълнение  и е за сметка на изпълнителя. Това съобщиха от Община Варна, в отговор на изпратено запитване от страна на варненски медии, защо се налага нова настилка след като такова беше положена такава само месец по-рано. Кметът Иван Портних от своя страна увери, че ако се наложи, ще има и четвърто преасфалтиране.

Изпълнител на обекта е ДЗЗД „Девня Трейд- Зебра“, а обектът е в строеж и все още не е въведен в експлоатация, уточниха от Община Варна.

Част от улица „Михаил Колони“ в участъка между пл. „Екзарх Йосиф“ (Шишковата градинка) и бул. „Приморски“ бе изненадващо затворена за движение на МПС, а асфалтовото покритие, положено само преди месец, бе премахнато. Това предизвика недоволството не само на живущите и работещите в района, но и на голяма част от жителите на Варна, които видяха поредния ремонт на ремонта. Кога участъкът, ще бъде готов и ще бъде отворен за движение на автомобили към настоящия момент не е ясно. При асфалтирането преди месец, ремонтът отне около седмица.