Транспортен абсурд: Липсата на разписание по спирките ядоса поредния варненец

Гневен варненец написа до редакцията ни поредния сигнал срещу системата за интегриран градски транспорт, чието пускане в действие се бави с повече от година. През това  време монтираните съоръжения за милиони се трошат, ръждясват, върху тях се драска и си летят стикери, без да са работили дори един ден. Варненецът нарича тези съоръжения „извънземни артефакти“.
Писмото на нашия читател Петър Велчев е конкретно по повод указателните табели по спирките, които за разлика от старите не дават абсолютно никаква информация. Публикуваме написаното от варненеца без редакторска намеса:
„Много моля да попитате кмета, запознат ли е със сагата с разпространилите се навред чудни чудеса по автобусните спирки на Варна. Преди повече от година очевидно току-що сформирана тимуровска команда мина по спирките, събори (където ги имаше) добрите стари табели, от които несведущите узнавахме какво минава оттук. Фотопанелите на върха на иженарицаемите чудеса са поставени на най-сенчестите места около спирките, надписи никакви няма и само апликатори-самодейци се възползват от открилото им се място за всевъзможен декупаж.
Много добре би било да разберем също колко ни е струвала тази тимуровска акция, има ли наказан някой от общината и с какво, но най-вече каква всъщност е била целта на този общински напън.“