Традицията продължава: Етно ресторант „Старата къща” приема 20-ия конкурс „Домашно вино 2015”

 В. „Народно дело Седмицата“ отново събира най-добрите производители на любимото питие на народа

20-ият юбилеен конкурс „Домашно вино Варна 2015“, организиран от „Народно дело Седмицата“, ще се проведе на 11 февруари (четвъртък) от 10,30 часа. За пореден път винопроизводителите ще се борят за голямата награда на вестника – този път 100-литрово буре от Етно ресторант „Старата къща“, който за първа година е домакин на събитието.

17
Заведението е открито на 5 октомври 2015 години с изцяло нов дизайн за салона за гости. Интериорът е ориентиран за постигане на цялостен комфорт за клиентите, като топлината и уютът на традиционната българска къща лъхат от всеки ъгъл на ресторанта. Под асмата времето сякаш е спряло, каручката ви връща в детството, а двете камини излъчват спокойствие и колорит.
Собственикът на ресторанта е успял да създаде собствен стил, събрал в себе си духа и нравите, кухнята и огъня на българина от древни времена до настоящето. В Етно ресторант „Старата къща” атмосферата има вкус и мирис, а за пълната наслада на гостите към добрата им компания се прибавят коректно обслужване и музика за душата.
Тук гостите се посрещат с усмивки, създават им се незабравими кулинарни и музикални приключения и ги изпращат с пожелание за добро здраве и до нови срещи.  Ресторантът разполага с до 250 места, разпределени по начин, осигуряващ както уединение, така и възможност за компактност при по-големи тържества и събития. Всяка вечер за гостите свири професионален състав от музиканти, изпълняващ български и световни хитове, които правят вечерта незабравима.
Ресторантът е разположен на ул. „Никола Вапцаров” 2 (срещу Курортна поликлиника), а резервации се приемат на телефон 0885/055 444.