Топ 3 прогнози за баня за 2019

С тази публикация ще ви запознаем със съветите на най-добрите експерти в областта на интериорния дизайн на бани. Разберете кои са най-добрите съвети за това как да реновирате банята си и да я превърнете от скучно пространство в място, където да се отпуснете и да се презаредите с енергия…

С 2019 идва цяла гама от горещо очаквани тенденции в дизайна на интериора, включително тези за банята. Като важно пространство във всеки дом, банята следва да действа като убежище от хаоса и напрежението на ежедневието. Споделяме ви нашите топ три прогнози за баня през 2019.

1) Тектстури.

Фокусът към цветовете е изместен от текстурите. Специалистите предвиждат тенденциите да са насочени към създаването на красиви текстурирани материали. Наслояванията с разнообразни слоеве заемат позицията си като огромна интериорна тенденция. Ако искате да въведете текстури във вашата баня, започнете с плочките.Създаването на функционални стени зад ваната или в душ кабината е лесен начин да внесете визуален интерес във вашето лично пространство.

2) Мед.

Тенденцията в дизайна на баните да се използват медни акценти е тук, за да остане! Тази тенденция придава топлина и елегантност на всякакви настройки. Ако искате да включите тази тенденция във вашия дизайн, инвестирайте в изявление на стил, включващо меден радиатор или красива медна вана. Когато става дума за мед е наистина важно, медната фокусна точка да се допълни с други материали. Помислете за използване на шисти в сиво като красив допълващ цвят, тъй като това наистина ще направи медния елемент във вашата баня въздействащ.

3) Природа.

Да включите естествени материали в интериора на банята е толкова просто. Дървото заема водещо място в дневния ред на модните тенденции за интериора за 2019 г. „Scandi Styling“се очаква да продължи да е изключително популярна вълна. Използването на дърво в банята е точно това, което прави едно място, докоснато от скандинавско влияние. Можете да въведете дърво във вашата баня по много начини. Когато става дума за тази тенденция, погледнете за дуото дърво и порцелан. Тази ефектна облицовка не само изглежда невероятно, но в дългосрочен план е по-практично и изисква по-ниска поддръжка.

Източник: www.keramo-bg.com