Събираме лидери от аутсорсинг индустрията

Дигиталната трансформация ще бъде във фокуса на годишната конференция на Българската аутсорсинг асоциация (БАА). Международният форум ще се проведе на 8 юни в хотел „Интернационал“, Златни пясъци, под егидата на кмета на Община Варна Иван Портних.

Същата вечер ще бъдат връчени годишните награди за иновации, високи технологии и аутсорсинг. Съорганизатори на проявата са Българската асоциация на софтуерните компании – БАСКОМ, БАА и Община Варна.

Очаква се на конференцията да се събере елитът на индустрията, за да обсъди горещи теми като: „Какво е въздействието на дигитализацията върху аутсорсинг индустрията? Какви са възможните сценарии за развитието й?“, „Дали сме свидетели само на еволюционен етап или бизнесът скоро ще бъде радикално преформатиран, за да влезе в нова ера?“, „Как да моделираме управлението на таланти, за да бъдем успешни?“, „Какви биха били ефектите от дигиталната трансформация върху икономиката, образованието и чуждите инвестиции?“

В търсене на отговори на тези въпроси Българската аутсорсинг асоциация ще събере над 200 водещи топ мениджъри и собственици на компании, които ще обсъждат в дълбочина предизвикателствата пред индустрията, обменят опит и визии, чертаят стратегии за развитие. За участници в панелите са привлечени международно признати експерти в областта на аутсорсинга, управлението на процеси и таланти, стратегическите анализи и роботиката. Международно жури ще излъчи носителите на технологичните Оскари в 13 категории сред подалите своите кандидатури до 25 май 2018 г.