Стряскаща гледка: Машина за асфалт изгоря на околовръстното

Ужасяваща гледка на горяща машина на пътя стресна шофьори и обитатели на района край бул. „Хр. Смирненски“ в сряда следобед. Пламъци обхванаха машина за пътни ремонти. Димът беше толкова гъст, че мнозина свидетели не можаха да разберат какво точно става. Първоначалната версия на някои от очевидците беше, че се е запалил автобус.
От полицията бързо отрекоха тази информация и уточниха, че става въпрос за машина за полагане на асфалт. Тя  пламнала по време на работа. Читатели изпратиха до редакцията ни  и снимки на ситуацията.
Пострадали хора при инцидента за щастие нямаше. Въпреки че огънят беше относително бързо локализиран и угасен, пътният трафик в района пострада сериозно. Движението беше затруднено, улици в Цветния квартал бяха блокирани. Задръстването беше много голямо, увери се наш репортер, посетил мястото на инцидента.

3 - Pozhar 1
Техническа неизправност е причината за пожара в машината за полагане на асфалт, съобщиха на следващия ден от  пресцентъра на ОД на МВР – Врана. Изгорели са маркучи за хидравлика, управляващо табло, седалки, гуми, въздушен филтър.