Старата трибуна на „Спартак“ вече има нови седалки

800 седалки бяха монтирани под старата козирка на стадион „Спартак“. Те са сини и бели, като с белите се изписва надписът ФКСВ 1918. Ремонтът на стадион “Спартак” тече от няколко години, като наскоро соколите се завърнаха на него след близо 6-годишна пауза.

„Краен вариант! Честито на всички спартаклии за новата трибуна!”, написаха варненци в официалната си фейсбук страница.

Треньорът на Спартак Васил Петров сподели, че съжалява за загубата от Черноморец (Балчик) за Купата на Аматьорската лига, след която варненският клуб отпадна от турнира.

„Разбира се, вината за отпадането ни си е изцяло в нас. Ние не бягаме от отговорност, загубата си е загуба. Никой не обича да губи. Създадохме много чисти положения, ударихме и греда, но не успяхме да реализираме попадение. Ще анализираме грешките и ще се опитваме да ги изчистим“, каза Петров в интервю за клубния сайт на Спартак.

„Отбори губят с по 8 гола на полуфинал в шампионска лига и продължават. Продължаваме да следваме целта си, а именно „Б“ група. Мястото ни е сред професионалистите. Това, което е важно е да се подготвим максимално добре и да се концентрираме за този мач. Аз благодаря на феновете за предаността им. Те са с нас истински. Имаме уникална публика, която ни помага много“, сподели младият треньор.