Спартак се връща в своя дом напролет

 

 

Иво Иванов възхитен от прекрасния колектив в отбора

 

 

 

Според последни информации Спартак ще се завърне в своя дом напролет. Както е известно, в момента върви ремонт на клубното съоръжение, но най-вероятно той няма да привърши през септември и октомври, както се надяваха всички спартаклии.

„Правим всичко възможно да приемаме гостите си на нашия стадион още тази есен, но дори и да не стане, нищо фатално няма да се е случило. Толкова години чакахме, така че, ако се наложи, ще почакаме още няколко месеца. Важно е да се строи качествено, а не да се притискат и затормозяват работниците с крайни срокове”, заявиха от ръководството на клуба.

Междувременно звездното попълнение на Спартак Иво Иванов изрази задоволство от атмосферата в отбора и похвали новите си съотборници.

„Първите ми впечатления от тима са прекрасни. Има много добри млади играчи и опитни такива. Колективът е сплотен.

В момента обновеният състав на Спартак още се гради, но с една правилна работа ще вървим нагоре и ще играем по-добре от мач на мач, нещо, което съм убеден, че ще се случи”, заяви за „Народно дело” Иво.

34-годишният бранител призна, че има бегъл поглед върху другите отбори във втория ешелон, но предвид потенциала на Спартак, който вижда, и начина, по който се работи,  прогнозира, че този сезон ще се утвърдят в групата, а през другия ще щурмуват елита.

„Зная, че Спартак тръгва по нов път, след като през последните години са опитали да го затрият. Затова моите цели тук са две – да съм полезен на отбора и да му помогна да се завърне колкото се може по-скоро при майсторите”, допълни Иво.