Спартак пожела успехи на Сабри, Николай Василев и Йоан Маринов

Спартак приветства новите си попълнения Мехмед Сабри и Николай Василев и им пожела успехи с клуба. ФК „Спартак 1918“ Варна привлече в редиците си нападателите Мехмед Сабри и Йоан Маринов и защитника Николай Василев. ФК „Спартак 1918“ Варна приветства с добре дошли Мехмед Сабри, Йоан Маринов и Николай Василев и им пожелава много успехи и щастливи мигове със Соколите, написаха на страницата на варненския клуб във Фейсбук.

22-годишният Сабри е нападател. Играл е за Лудогорец 2 и Черноломец Попово, за който вкара 8 гола през есенния полусезон в Трета лига – Североизточна група.

17-годишият Василев е защитник. Започва с футбола в школата на Спартак, а после преминава в Ботев Пловдив. Има мачове за националните отбори до 14 и 15 години.

Нападателят Йоан Маринов е на 22 години. Играл е за ЦСКА 1948, Спортист Своге, Миньор Перник и Балкан Ботевград, за който е реализирал 4 гола миналата есен в третия ешелон. Записал е мачове за националните отбори до 15 и 16 години.

ФК „Спартак 1918“ Варна привлече в редиците си защитника Генади Луго. ФК „Спартак 1918“ Варна приветства с добре дошъл Генади Луго и му пожелава много успехи и щастливи мигове със Соколите, написаха в страницата на Спартак във фейсбук.