Снимка на дупка в центъра стана хит в интернет

Дупка в асфалта до Кукления театър шокира с дълбочината си. Каква точно е тя, стана ясно от този кадър на млад фотограф, който се престраши да влезе в ямата. Снимката на Пламен Стефанов се превърна в истинска сензация в социалната мрежа фейсбук. Тя стана повод за много духовити и смешни са коментарите.
„Докато бях на лов за архитектурни красавици из Варна, се натъкнах на това… не се сдържах да ви го споделя…“, пише Пламен Стефанов, чиято е снимката в групата „Изоставено в България“. „Дупката няма ли форма на сърце, струва ми се? Община Варна ви обича“, гласи един от коментарите.
„Шишо Бакшишо какво вика? Карам си аз и насреща ми една дупка… и тя като гроб“, коментира друг читател. „Е, това е на центъра в района на Кукления театър. Тези улици от едно 30 години не са докосвани. Не че не служат само за паркинги де.“„Входа към паралелния свят…“, „Е, нищо де. Нали плащаме? Така ще е и по-зле ще става!!!“„Това се случва навсякъде по света… не виждам Варна защо да е изключение. Като е свлачищен район“, коментираха потребителите на социалната мрежа.