Сградите „Ахат“ и „Опал“ – новия хит на пазара на имоти във Варна! Изкупуват апартаментите като топъл хляб!

Фирма „Интерком проджект” ООД е с повече от 10-годишен опит в областта на строителството и недвижимите имоти. Зад гърба си има редица успешни проекти на луксозни жилищни и административни сгради, както във Варна, така и в София.

В момента фирмата-инвеститор строи две сгради в сърцевината на Варна- ж.к. Младост 2, в които ще се помещават общо 48 апартаменти, 26 ателиета, хранителен магазин „Му Market”, аптека и детска занималня.  Всяко едно от жилищата е с благоприятно изложение и просторна гледка. За комфорта на своите жители в проекта са предвидени 52 вътрешни паркоместа, 31 външни и 9 броя гаражи.

Сградите са достатъчно отдалечени една от друга – разстоянието между тях е 20 метра и са разминати  в посока Изток и Запад, което запазва добрата гледка и слънцегреене.
Строителството на сградите върви в предвидените срокове и очаквания. „Опал“ вече е издигната до четвърти етаж, а за „Ахат“, строежът, на която започна миналия месец, предстои полагане на основите. Въпреки че сградите все още не са построени, интересът към тях е изключително голям. Около 50% от обектите в двете сгради вече са продадени, така че побързайте, преди да са свършили.

Сайтът на фирмата ( www.intercomproject.eu) предлага прекрасна възможност да си изберете апартамент според вашите предпочитания за квадратура, изложение, етаж и цена. Освен това Вие виждате скица на цялата сграда по етажи, за да добиете ясна представа къде точно и как ще се помещава Вашият апартамент.

За постигане концепцията на „Ахат” и „Опал“ за модерен начин на живот, който акцентира върху качеството, комфорта и естетиката, са подбрани висококачествени строителни материали: тухли „Porotherm” на „Wienerberger”, топло изолационен пакет и минерална мазилка на „Weber”, луксозен асансьор, каменна стенна облицовка, 7-камерна дограма – дървесен цвят с четирисезонен стъклопакет, луксозен гранитогрес за общите части, алуминиеви парапети – дървесен цвят.

Бъдещите собственици на  жилищата и ателиетата ще ги получат със степен на завършеност, при която стените са с мазилка, подът е на замазка, с изградени – ел. и ВиК инсталации, положени пътища за климатици и с блиндирана входна врата, напълно завършени общи тераси и общи части.

Избирайки да си закупите жилище в „Опал“ или „Ахат“  Вие си купувате уют, стил, качество и комфорт.  Новите сгради ще заблестят с впечатляващата си стилна и функционална визия във втория по големина жилищен район в Морската столица – кв. „Младост”! Те попадат в район с развита инфраструктура – близо до детска градина, медицински център „Санита”, пазар за плодове и зеленчуци, обекти за занаятчийски услуги, магазини за дрехи и др.

За закупуването на мечтаното жилище в „Опал“ или „Ахат” ви дава възможност да избирате между различни гъвкави схеми за плащане! Нещо повече! „Интерком проджект“ ООД предлага на всеки бъдещ собственик помощ при осигуряването на изгоден банков кредит.

Варненци знаят какво да избират! Побързайте и Вие, сдобийте се с Вашия дом-мечта в сградите „Опал“ или „Ахат“!