Рангел Иванов подписа договор със Супер КОМБАТ

Боецът на „Дрийм” е единственият варненец и българин, който ще участва в мачове от престижната верига
Боецът на „Дрийм” Рангел Иванов ще продължи да е единственият варненец и българин, който ще участва в мачове от престижната верига Супер КОМБАТ. Той е подписал договор с веригата, чийто шеф е Едуард Иримиа, след като впечатли с изявите си на последната гала вечер в Мамая на 30 юли. Макар и с неотшумяла контузия в лявата ръка, Рангел се държа мъжки, но отстъпи пред румънеца Амансио Параскив в среща в категория до 71 кг. Загубата обаче не е променила решението на Иримиа да подпише договор с Рангел, който до този момент е изиграл два мача в Супер КОМБАТ.

32-01
„Щастлив съм. За мен това е огромно признание. Нямам търпение да играя следващия си мач в Супер КОМБАТ. Казаха ми, че ще ме поканят веднага след като се възстановя от контузията в ръката. Това ще стане най-рано след 3 месеца”, заяви за „Народно дело Седмицата” Иванов.
В Мамая варненецът излезе на ринга, въпреки неотшумялата контузия, а след удар болната му лява ръка отказа. След това Иванов получи дълбока аркада и в края на първия рунд срещата бе прекратена.
„Само тесен кръг хора около мен знаеха, че само две седмици преди срещата скъсах бицепс на лявата ръка. Не го казвам като оправдание. Когато приемеш да се биеш и се качиш на ринга, нямаш оправдание, защото знаеш какви могат да бъдат последиците. Поех голям риск, но не ми се отплати. Ръката ми поддаде още в първите минути на срещата, донакъсах я и станах по-емоционален от обикновеното. Допуснах няколко грешки, а на това ниво грешките се заплащат. Така и не можаха да спрат кръвта, просто аркадата стана по-дълбока. Разочарован съм, но ще се завърна по-силен и усъвършенствуван другия път”,  каза още Рангел.