Първа копка на мечтаното жилище! БРИЗ ПАНОРАМА заблестява съвсем скоро!

 

Скоро строежът на жилищния комплекс БРИЗ ПАНОРАМА ще стартира, като се очаква да бъде завършен до месец юли 2018 година. След отслужена молитва и водосвет, по традиция кръстникът инж. Павлин Николов счупи бутилка шампанско в багера на главният изпълнител на строително-монтажните работи „Солей-06“ ООД и даде началото на първата копка. С наздравица и почерпка с кулинарни изкушения официалните гости пожелаха безпрепятствен и успешен строеж. Осветени камъни ще бъдат положени в основите на сградата, за щастие, късмет и благоденствие на живущите в нея.


БРИЗ ПАНОРАМА Ви предлага да се сдобиете с идеалното жилище за Вас в един от най-новите и динамично развиващи се квартали в града. Огромното предимство на района е близостта му до Морската градина, курортните комплекси, както и великолепната морска панорама откриваща се дори от по-ниските етажи.
В близост до Комплекс БРИЗ ПАНОРАМА се намират: най-големият диагностично-лечебен и консултативен университетски болничен комплекс в Североизточна България, обслужващ население от цялата страна – МБАЛ Св. Марина, Технически университет-Варна, 3 гимназии, 3 хипермаркети: Пикадили, Била и скоро – Кауфланд, 4 хотели, новоизграждащия се стадион Варна, Търговски център Пикадили парк, банки, ресторанти. Районът е с удобни транспортни връзки до центъра на града и туристическите комплекси. Кварталът е обслужван от 13 автобусни и 1 тролейна линии на градския транспорт.
По проект „Интегриран градски транспорт на Варна” се изгражда велоалея, която свързва центъра с гимназиите в квартала и бърза автобусна линия, която да свърже квартал „Бриз“ с квартал „Владислав Варненчик“.
Освен всичко това, в сърцето на квартала е внушителния Парк-паметник на българо-съветската дружба, предлагащ спираща дъха панорама към морето и е привлекателно място за разходка и спорт.
Жилищен комплекс БРИЗ ПАНОРАМА ще бъде на 10 етажа с две сутеренни нива с изби, гаражи и закрити паркоместа и вътрешен двор с мултифункционално спортно игрище, беседка с барбекю и детска площадка.
Общият брой на апартаментите е 113, разположени в три секции: Вход 1 – 29 бр. апартаменти; Вход 2 – 51 бр. апартаменти; Вход 3 – 33 бр. апартаменти, като от тях 35 ще са двустайни (със ЗП от 49 кв. м до 56 кв. м), 64 тристайни (със ЗП от 70 кв. м. до 151 кв. м.) и 14 четиристайни (със ЗП от 111 кв. м. до 220 кв. м)
Предвидено е удобно паркиране без пресичане на вътрешния двор, чрез две сутеренни нива с пряк достъп от улицата, които включват 117 бр. закрити паркоместа, 3 бр. гаражи и 31 бр. изби. Всички изложения на апартаментите са благоприятни, като никое от помещенията в жилищата не е ориентирано в посока чист Север.
Жилищната страда е с 2100 кв.м дворно с богато озеленяване и вътрешен двор без достъп на автомобили. Във вътрешния двор са ситуирани: мултифункционално спортно игрище, детска площадка и беседка с барбекю.
БРИЗ ПАНОРАМА е комплекс от затворен тип: достъпът до жилищните входове и дворното пространство е ограничен, предвидени са СОТ и видео наблюдение. За осигуряване на чувство за безопасност на живущите ще бъдат остъклени терасите на жилищата, които са на височина по-ниска от 4 метра от прилежащия терен.
Сградата ще се водоснабдява едновременно от два различни клона на градската мрежа на ВиК – Варна, което изключва липсата на вода при авария. За максимален комфорт, изобилие от топла вода и гарантирано ниски сметки за отопление и готвене е предвидена битова газификация с природен газ.
За построяването на сграда БРИЗ ПАНОРАМА са подбрани висококачествени строителни материали: тухли „Porotherm” на „Wienerberger”, топло изолационен пакет и минерална мазилка на Weber, луксозни асансьори, 7-камерна дограма – дървесен цвят с четирисезонен двоен или троен стъклопакет, висококачествен гранитогрес за общите части, стъклени и алуминиеви парапети.
Жилищата се предлагат със степен на завършеност: стени-гипсова мазилка и шпакловка; под-замазка; дограма – дървесен цвят, тераси – гранитогрес, минерална мазилка, стъклени и алуминиеви парапети, изградени – ел. и В и К инсталации, положени пътища за климатици и газификация, блиндирана входна врата.
Фирмата инвеститор ЯВОР АД е инвестиционната компания в голямото семейство на ИНТЕРКОМ ГРУП, който вече 20 години е лидер в производството и търговията с метални изделия. Групата включва 23 фирми, с над 500 служители и над 160 млн. лв. годишен оборот.
Доверете се на ЯВОР АД и се сдобийте с мечтания от Вас дом!