Природен феномен: Фиданки поникнаха под капака на изоставен автомобил

За изключително любопитен случай с паркиран от дълго време автомобил на улица във Варна съобщи читател, който ни изпрати и снимки. Няма да публикуваме адреса, на който се наблюдава интересният природен феномен, с надежда, че съседите ще намерят решение на проблема. Подобни ситуации са не една и две в града и трудно да се прецени кой точно има право.
По-необичайното в този случайе, че след дългото неизползване на возилото се появиха и дървета под предния капак.
Ето какво ни пише читателят: „От повече от 6 месеца наблюдавам под терасата си колата на съседа. След като колата стоя повече от месец, без да е помръднала, позвъних на звънеца му, представих се, помолих го да я премести, защото паркоместата са крайно ограничени и всеки от постоянно живеещите хора в района се стреми да паркира пред и около жилището си.

8 - Fidanki2
Имал проблем с водната помпа, чакал частта, така минаха още три поредни разговора между нас в три последователни месеца в опит да му обясня, че е нормално да я премести. Преди седмица пак го видях, сега реакцията му беше негативна, да не съм го занимавал с глупости, колата щяла да стои още пет години тук и да съм пускал жалби където си искам.
Нямам нищо против съседа ми, но предпочитам да гледам как израстват дърветата, които посадих с децата си пред кооперацията ни, а не покълнали семена от съседните дървета върху багажника на автомобила му.“