По какво да познаем истинските оригинални парфюми

 

Марковите оригинални парфюми са истински бижу, особено за ценителите на качествената парфюмерия. Префинените носове на клиентите често се наслаждават на прекрасни аромати по магазините или когато получат шишенце скъпо благоухание в бутилка.

 

Случвало ли ви се е, обаче, да се натъкнете на парфюм със съмнителни вид, консистенция и аромат? Тогава, вероятно, сте си задавали въпроса дали даденият продукт е оригинален, качествен и, все още, в срок на годност.

 

Затова днес решихме да нахвърлим малко яснота по този въпрос – по какво именно да познаем дали любимите ни оригинални парфюми са в действителност такива?

 

Нека започнем от цвета – това често е първият ориентир, който следва да вземете под внимание всеки път, когато искате да се убедите в оригиналността на даден продукт. Сравнете цвета на есенцията със снимка от официалния сайт на даден бранд – ако изглеждат привидно еднакви и без драстични разлики, то тогава бихте могли да отметнете тази стъпка като успешно завършена.

 

Следващият признак, по който бихте могли да се ориентирате, е дизайнът на самите опаковка и шише. Отново бихте могли да направите това сравнение чрез снимков материал. Ако откривате съществени разлики в дизайна и елементите от кутията или шишето, ако надписите се различават, ако оригиналният парфюм притежава някои дистинктивни атрибути, които липсват на вашето шише – то тогава бихте могли да заключите, че ароматът в ръцете ви не е оригинален.

 

Третият компонент, по който бихте могли да се ориентирате в оригиналността на продукта, е, разбира се, трайността му. За съжаление тази стъпка, която е и най-важната и интересуваща ви, можете да проверите едва след закупуване и носене за известно време на избрания от вас продукт. Ако в миналото сте притежавали същия парфюм с доказан произход за оригиналност и качество, то тогава лесно бихте могли да направите сравнението – еднакво дълго ли усещате аромата по кожата и косата си на оригиналния вариант и на този, за който се съмнявате?

 

По самия аромат същщо бихте могли да се ориентирате. И тук важи това, че, ако сте притежавали доказано оригинален продукт преди, бихте могли да направите разликата относително лесно. Някои имитации, разбира се, се доближават съвършено близо до оригинала, но все ще има нещо, по което да се ориентирате, че това не са оригинални парфюми. Колкото и добра и качествена да е една имитация, тя не би могла съвсем точно да изкопира аромата на марковия си събрат, нито пък неговата трайност и сила.

 

Използвайте тези няколко съвета всеки път, когато си пазарувате оригинални парфюми, за да намалите шанса от това да закупите продукт, който не е съвсем онова, което търсите.