Пореден сигнал от майка: Децата делят площадката в Морската с бездомни кучета

Снимки на безпризорни кучета, които делят детска площадка заедно с малките дечица, изпрати през изминалата седмица варненка с въпроса това нормално ли е. Ето как  жената коментира ситуацията:
„Нормално ли е на детската площадка в Морската градина, където постоянно има деца, включително и моето, което е на малко повече от година и тепърва върви, да се разхождат спокойно безпризорни кучета? Вчера, докато детето ми си играеше, на площадката необезпокоявани се настаниха 3-4 големи кучета. Разбира се, органите на реда си обикалят, но глоби се пишат само на гражданите, които си плащат данъци за домашните любимци. Е, искам да попитам: Нормално ли е това? Да не говорим, че площадката е в покъртително състояние от седмици. Едната катерушка е буквално изкормена и навсякъде е пълно с боклуци, включително и в нея. Смятам, че някой трябва да си свърши работата!“

9-igri-1
Това далеч не е първият сигнал за наплива на четириноги към съоръженията за игра в Морската градина. „Народно дело Седмицата“ вече публикува снимки и писма на възмутени родители по тази тема, но реакция не последва.