Поп изпълнителка от Варна и руски DJ завладяват заедно столицата

Две от най-горещите звезди на световната клубна сцена, в стил Indie House/ Nu-Disco – Andrey Exx (продуцент No1 на Русия) и най-успешната вокалиска на България – DIVA Vocal идват заедно за да направят най-епичното парти на годината – на 26 март в Culture beat club – София.
Съвместната им работа започва през 2014 г. с издаването на кавър версии на Work и Get Up, Stand Up през водещата немска продуцентска компания Tiger Records. Парчетата получават пълен съпорт и стигат до престижните 31 и 42 място на световната класация на beatpor.com TOP100 Indie House/Nu-Disco. Успехът им следва и тяхното първо авторско парче Rock DJ, клипирано по време на турнето на Andrey Еxx в България, както и Everybody’s Free и Here Comes The Rain Again. Към момента тяхната последна колаборация на Touch Me е на 51-во място в световния топ 100 и те ще я изпълнят за първи път на живо.

16 - Diva 1
DIVA безспорно е един от най-успешните ни хаус артисти. В дискографията и се включват повече от 50 парчета (кавъри и авторски песни, чиито вокални линии и текстове пише сама) по известни от които са Going Insane с DJ Diass, My Secret Confessions с Pepo, Time To Say Goodbye с DJ Tarkan, и Rock DJ с Andrey Exx, Going Insane с DJ Diass, които са стигали челни места в редица родни класации. В световен мащаб талантът и е оценен дори и от самият DJ Tiesto, и в най-елитните радио предавания (на Tiesto ClubLife, BBC Radio, Ministry Of Sound). Настоящите проекти на DIVA включват и колаборация с легендата на хаус музиката, номинирания за грами Eddie Amador.