Полицията издирва 33-годишен варненец, засега без успех

 

ОДМВР – Варна, издирва Йордан Тошков Йорданов на 33 години, който е в неизвестност от 17:10 ч. на 29.03.2017 г., когато е видян за последно. Мъжът е напуснал работното си място, намиращо се на ул. „Девняв гр. Варна, с личния си автомобилРенос регистрационен номер В9219КВ и от тогава е в неизвестност.

Описанието, което дадоха от полицията е: ръстоколо 175 см; телосложениенормално; косакестенява, къса; очикафяви;

Властите отправиха апел към гражданите, които имат информация за местонахождението на Йордан Тошков Йорданов да се обадят на тел. 112 или в найблизкото поделение на МВР.

Сестрата на Йордан и близките му се опитват отчаяно да го издирят и също молят всеки, който е виждал младия мъж, да се свърже с тях или с полицията. Следите му се губят около общински паркинг, където се репатрират изоставени на улицата коли. Там поне е клетка на мобилен оператор, към която за последно се е свързал 33-годишния мъж.

Не искам и да мисля какво се е случило с него. Говорих с всички, с които можах, дори гледах и запис от охранителна камера, поставена на място, където си мислех, че може да е минал„, разкрива пред Блиц Стела, сестрата на Йордан.

Говорих с колегите му, с хора от бившата му фирма, с всички близки, приятели, познати, с кого какво е говорил, всички казаха, че се е държал много адекватно, говорили са си всекидневни неща, шегували са се. Шефът му каза, не е конфликтна личност, никога не сме имали проблеми. Изчезва на 29 март в пет следобед, на 30 в един вечерта последно му звъняхме, не вдигна, следващото позвъняване вече беше на 31 в седем сутринта и тогава ми даваше, че телефонът е изключен„, разказва сестрата, която не спира да издирва младия мъж.