Покер турнири през телефон – възможни ли са те?

снимка pixabay

Всеки почитател на покера би се радвал да има достъп до любимата си игра навсякъде, по всяко време, чрез мобилното си устройство. Днес, разбира се, това е напълно възможно, тъй като онлайн казината предлагат опцията да участвате във всеки турнир, който желаете, докато събирате тен на плажа, изчаквате реда си на опашката в магазина или просто си почивате на канапето във всекидневната. Настоящата статия посвещаваме именно на известната игра покер: какво трябва да знаем за нея и как да я играем онлайн.

Покерът: преди и сега

Още по време на 60-те години на XIX век покерът поставя началото си в Дивия запад, където се играе предимно по баровете и кръчмите. Въпреки че започва просто като забавление за каубоите, барманите и обикновените мъже, и средство, чрез което да изкарат някой допълнителен долар, играта набира популярност, докато накрая всеки знае името ѝ. По-нататък, с годините, правилата ѝ претърпяват леки промени, резултатът от които е покерът, който познаваме днес. 

С бързия темп на развитие на света и обществото, покерът се установява в лицензирани наемни зали, вече като класическа, култова за хазартните типове игра. И наистина, едва ли съществува запален фен на казино игрите, който не е губил на покер… поне веднъж!

Игралните зали са все още едно от местата, където покерът е най-разпространен и може да се играе на живо с дилър и (или без) други участници. В последните години обаче не само се появи, но и набра изключително голяма популярност една интересна алтернатива на играта, а именно дигиталната ѝ версия. Възможностите, които предлагат интернет казината, определено надхвърлят тези на игралните зали – като започнем от разнообразието, модерните дизайни и качествените графики и стигнем до безплатните демо версии, постоянното обновяване и актуализиране, безопасността и т.н. Експертите често съветват на покер играчите кои са популярните покер стаи в България, за да получите максимума от своята онлайн игра.

Как е възможно да играя през телефон?

Вариант, на който можете да се спрете, ако решите да играете онлайн, са интернет платформите на надеждни казина с високи коефициенти, най-подходящите от които са Bet365, PalmsBet, WinBet и Bwin.

По-удобна тяхна алтернатива е разработеното от бет365 приложение за мобилен телефон, което можете да изтеглите от техния сайт. Важна подробност, която трябва да споменем е, че то не може да бъде намерено на платформата, която обикновено използват потребителите на Android – Google Play, понеже апликации, обвързани със залагания и хазартна дейност, не се допускат там. Този проблем обаче не съществува в света на iOS – в App Store можете да откриете и свалите приложението без проблем. Устройствата с операционната система на Windows пък все още не поддържат апликацията. 

Приложението на популярния букмейкър съдържа всички бонуси, опции, функции и компоненти на сайта му – включително и покер игрите. Ако обаче играете само тях, Бет365 предлагат и апликация, специално разработена за вас. И двете приложенията са напълно безплатни. Повече подробности, допълнителни въпроси, информация и новини можете да откриете в сайта на Bet365

Надяваме се да сме ви били от помощ в намирането на нови знания относно покера, онлайн версията му и подходящите казина. Напомняме ви да бъдете изключително отговорни и внимателни, в случай че решите да заложите пари онлайн. Въвеждайте личните си данни само на места, където можете да сте абсолютно сигурни, че е безопасно и залагайте разумно!