Подкрепи ММФ „Варненско лято“ и може да спечелиш пътуване в Европа

 

 

Международният музикален фестивал „Варненско лято“ е лауреат на специалния лейбъл за европейско качество – EFFE 2019-2020 сред фестивалите на Белгия, Австрия, Великобритания, Финландия, Италия, Испания. Престижното отличие е спечелено в надпревара със 715 европейски фестивала, от които само 24 са получили този приз.

През август започна надпревара за наградата на публиката и всеки, който гласува може да спечели пътуване за двама до фестивал в Европа. Дестинацията ще бъде предложена от Европейската фестивална асоциация, а датите за пътуване ще бъдат взаимно договорени в периода от 1 октомври 2019 г. до 31 септември 2020 година.

Гласуването приключва на 25 септември. Победителите ще бъдат представени на специална церемония на 26 септември в Центъра за изящни изкуства „Бозар“ в Брюксел, когато ще бъде изтеглен и печелившият. ММФ „Варненско лято“/VARNA SUMMER INTERNATIONAL MUSIC FESTIVAL се състезава за наградата на публиката с още 24 лауреати. Всеки може да даде своя глас за него в интернет на festivalfinder.eu.