Пламен Гетов се завърна в родния Спартак

Пламен Гетов се завърна в родния си Спартак. Легендарният играч се появи на първата тренировка на представителния тим и разговаря със съсобствениците на клуба Павлин Николов и Асен Миланов. До тях беше и Георги Иванов-Геша. Гетов отново ще работи за Спартак, най-вероятно като скаут, какъвто ще бъде и Геша.

63-годишният Пламен Гетов бе част от ръководството на „соколите“ и през есента на 2007 година в елита, когато изпълняваше функциите на изпълнителен директор. Тогава той работи в тандем с голямата легенда на Спартак, бивш негов съотборник в тима и личен приятел Живко Господинов, който беше технически директор. За съжаление Живко вече не е между нас, тъй като почина на 4 май 2015 година.

Треньорът Димитър Димитров остана неприятно изненадан, че Спартак може да домакинства извън Варна напролет, тъй като общината не е издала акт 16 за електрическото осветление на стадиона.

Вчера получих тази неприятна новина от ръководството, която ме изненада. Мисля, че властта във Варна трябва да помогне на отбора и изобщо не искам да мисля, че е възможно да играем домакинските си мачове в Разград или Велико Търново. Надявам се този проблем да бъде решен през януари, заяви Херо. Първият пролетен двубой на Спартак е домакински – срещу Лудогорец, и ще се играе между 10-и и 12-и февруари.