Пламена Димова: Искам да взема евротитлата по бокс за професионалисти, после ще се бия за световната

Звездата на „Боил” излиза на ринга в навечерието на Нова година
От януари нейни съпернички ще са само чужди състезателки
Звездата на „Боил” Пламен Димова ще излезе на ринга в навечерието на Нова година. Плами ще участва в галавечерта по бокс на 30 декември в Нови Искър, като нейната съперничка ще стане ясна до дни.
За „Народно дело Седмицата” Димова разкри, че от януари следващата година съпернички ще й бъдат само чужди състезателки.

32-01
„Искам да се бия с чужденки, за да се подготвя максимално добре за мача за европейската титла по бокс за професионалисти, който ще е през май в България”, заяви Пламена.
Тя призна, че освен на европейския връх, иска да стъпи и на световния.
„За да се бия за титлата на планетата при професионалистите, трябва да имам необходимия брой точки. Те се печелят след победи и именно затова ще участвам в колкото се може повече срещи. Иначе в мач за световната титла мога да изляза най-рано през ноември догодина. Първо обаче искам да стана шампионка на Стария континент”, допълни Плами.
Успоредно с бокса, тя няма да изостави и първата си тръпка – кикбокса.
„В кикбокса за 2017 година ме вълнува единствено световното за аматьори в К-1 в Бразилия. Надявам се там да се представя по най-добрия начин”, завърши Пламена, която тази година стана европейска шампионка по кикбокс в стил К-1.