От Русев и Бербенков се очакват голове

Ивайло Русев и Георги Бербенков ще направят страхотен тандем в атаката на Спартак 1918 за пролетните мачове в „А“ областна група за мъже. От двамата се очаква да бъдат и водещи голмайстори на тима. Както е известно, през есента Русев игра за ФК Спартак в Трета лига – Североизточна „В“ група. Той е един от четиримата футболисти на отбора, които преминаха в Спартак 1918, след като двата клуба се разбраха да се обединят. Другите трима са Вилиян Денчев, Микаел Асад и Денислав Драганов.


В четвъртия ешелон треньорът Иван Найденов ще разполага с 23 футболисти. Те са юноши на Спартак, родени през 1997, 1998 и 1999 година, като само Денчев е набор 1994. Единственият извън школата на клуба е 18-годишният нападател на Несебър Александър Аргиров.

„Нямам никакви притеснения за развитието на футболистите ни. В „А“ и „Б“ група отбори играят със свои юноши, защо и ние да не го правим? Нашите момчета имат качества, вече две години са заедно и е изградено едно ядро. Отделно тези, които се присъединиха, също са юноши на Спартак, играли са с другите и са приятели. Доволен съм от отношението и амбицията на всички и ще им помагам да израстват“, каза за „Народно дело Седмицата“ Иван Найденов.

Съставът
Георги Георгиев, Явор Владимиров, Евгени Младенов, Мартин Киров, Кристиян Калудов, Джамил, Симеон Николов, Христо Станев, Ивайло Русев, Динко Динков, Симеон Симеонов, Георги Бербенков, Георги Щерев, Венелин Колимечков, Вилиан Денчев, Денислав Драганов, Даниел Друмев, Денис Гюрешчи, Владислав Георгиев, Микаел Асад, Радослав Радев, Димитър Димитров, Александър Аргиров