Огромни дупки „цъфнаха“ на бул. „Приморски“, последва спешен ремонт

Огромни дупки се отвориха на бул. „Приморски“ във Варна, в близост до басейна. Още преди да падне големият сняг на 3 януари, кратерите бяха зейнали, а след почистването и разтапянето му вече бяха станали огромни. Много шофьори се оплакаха, че са спукали гума в една конкретна яма в асфалта, която се намира точно след завоя срещу Военноморския музей в посока жп гарата. Причината беше, че тя остана замаскирана от дъжда и нямаше как да се разбере колко е голяма, докато не попаднеш в нея.

6 - Dupka1
Късметлии са само тези шофьори, които успеят да видят как предната кола пада в дупката, коментираха потърпевши. На платното, както и на тротоара в този участък, можеха да се видят счупени тасове, останали там след поредната авария.

6 - Dupka2
Малко след светофара, отново в посока жп гарата, водачите се сблъскваха с нова порция кратери, способни да предизвикат повреди на колите. Шофьорите бързо си припомниха, че настилката на булеварда е сменяна относително скоро и би трябвало да е все още в гаранция.
Община Варна реагира бързо на сигналите и медийните публикации по темата. Само часове бяха необходими, за да бъде запълнена с чакъл дупката, която пукаше гуми. Информацията за съществуващия проблем обаче пак стигна по-бързо до медиите, отколкото до институциите, които трябва да реагират.