Направете това място свой дом! „БРИЗ ПАНОРАМА“ – новият жилищен комплекс с невероятна гледка към морето!

Един от най-важните моменти в живота на човек е закупуването на собствено жилище, което всеки от нас има за цел, да превърне в свой дом. Тази инвестиция обаче крие хиляди рискове, които биха вгорчили това радостно събитие. За Ваше щастие, те могат да бъдат избегнати, благодарение на новостроящата се сграда „Бриз Панорама“ – в която уютът, качеството и спокойствието са гарантирани!

Тя ще се намира в кв. „Бриз“, който е един от най-новите и динамично развиващите се жилищни квартали в града.

Жилищен комплекс БРИЗ ПАНОРАМА се състои от: Десет етажна сграда с две сутеренни нива с изби, гаражи и закрити паркоместа и вътрешен двор с мултифункционално спортно игрище, беседка с барбекю и детска площадка.

Общият брой на апартаментите е 114, разположени в три секции: Вход 1 – 29 бр. апартаменти; Вход 2 – 52 бр. апартаменти; Вход 3 – 33 бр. апартаменти, като от тях 37 ще са двустайни (със ЗП от 49 кв. м до 56 кв. м), 64 тристайни (със ЗП от 70 кв. м. до 151 кв. м.) и 13 четиристайни (със ЗП от 111 кв. м. до 220 кв. м)

Предвидено е удобно паркиране без пресичане на вътрешния двор, чрез две сутеренни нива с пряк достъп от улицата, които включват 117 бр. закрити паркоместа, 3 бр. гаражи  и 33 бр. изби.

Сградата е умело ситуирана с много въздух и пространство около нея, така че нищо да не спира погледа във всички посоки. Разкрива се прекрасна морска и градска панорама дори от по-ниските етажи. Всички изложения на апартаментите са благоприятни, като никое от помещенията в жилищата не е ориентирано в посока чист Север.

Комфортният и бърз достъп до жилищата е осигурен с по два луксозни асансьори във всеки от жилищните входове.

Жилищната страда е с 2100 кв.м дворно с богато озеленяване и вътрешен двор без достъп на автомобили. Във вътрешния двор са ситуирани: мултифункционално спортно игрище, детска площадка и беседка с барбекю.

БРИЗ ПАНОРАМА е комплекс от затворен тип: достъпът до жилищните входове и дворното пространство е ограничен, предвидени са СОТ и видео наблюдение. За осигуряване на чувство за безопасност на живущите ще бъдат остъклени терасите на жилищата, които са на височина по-ниска от 4 метра от прилежащия терен.

Сградата ще се водоснабдява едновременно от два различни клона на градската мрежа на ВиК – Варна, което изключва липсата на вода при авария. За максимален комфорт, изобилие от топла вода и гарантирано ниски сметки за отопление и готвене е предвидена битова газификация с природен газ.

За построяването на сграда БРИЗ ПАНОРАМА са подбрани висококачествени строителни материали: тухли „Porotherm” на „Wienerberger”, топло изолационен пакет и минерална мазилка на Weber, луксозни асансьори, 7-камерна дограма – дървесен цвят с четирисезонен двоен или троен стъклопакет, висококачествен гранитогрес за общите части, стъклени и алуминиеви парапети.

Жилищата се предлагат със степен на завършеност: стени-гипсова мазилка и шпакловка; под-замазка; дограма – дървесен цвят, тераси – гранитогрес, минерална мазилка, стъклени и алуминиеви парапети, изградени – ел. и В и К инсталации, положени пътища за климатици и газификация, блиндирана входна врата.

Схемите за плащане са гъвкави и съобразени с възможностите на купувачите. Клиентите, които закупят жилище до 31 Март 2017 г., според големината на апартамента, получават отстъпка между 5 000 и 20 000 евро от цените, посочени сайта (www.yavorad.com) и освен това в зависимост от начина на плащане във времето могат да получат още до 10% отстъпка.

С какво кв. „Бриз“ привлича хиляди желаещи да закупят жилища именно тук?

Безспорни предимства на района са близостта до Морската градина, курортните комплекси, както и великолепната морска панорама откриваща се дори от по-ниските етажи на сградите тук.

В близост до Комплекс БРИЗ ПАНОРАМА се намират: най-големият диагностично-лечебен и консултативен университетски болничен комплекс в Североизточна България, обслужващ население от цялата страна – МБАЛ Св. Марина, Технически университет-Варна, 3 гимназии, 3 хипермаркети: Пикадили, Била и скоро – Кауфланд, 4 хотели, новоизграждащия се стадион Варна, Търговски център Пикадили парк, банки, ресторанти. Районът е с удобни транспортни връзки до центъра на града и туристическите комплекси. Кварталът е обслужван от 13 автобусни и 1 тролейна линии на градския транспорт.

По проект „Интегриран градски транспорт на Варна” се изгражда велоалея, която свързва центъра с гимназиите в квартала и бърза автобусна линия, която да свърже квартал „Бриз“ с квартал „Владислав Варненчик“.

В сърцето на квартала е внушителния Парк-паметник на българо-съветската дружба, предлагащ спираща дъха панорама към морето и е привлекателно място за разходка и спорт.

Фирмата инвеститор ЯВОР АД е инвестиционната компания в голямото семейство на ИНТЕРКОМ ГРУП, който вече 20 години е лидер в производството и търговията с метални изделия. Групата включва 23 фирми, с над 500 служители и над 160 млн. лв. годишен оборот.

„През последните десет години изградихме и реализирахме 7 жилищни  и 2 обществени сгради с общо РЗП – 30 000 кв. м. Въпреки кратките срокове, в които сме реализирали своите проекти, никога не е правен компромис с качеството на строителните материали и последователността и пълнотата на технологичните процеси. С най-голямо внимание са подбирани най-качествения бетон, тухли, топло и хидроизолации, покривни детайли, финишни покрития, дограма и стъклопакети, асансьори и парапети. Следим и прилагаме най – доброто от новите технологии в строителството.

Приемаме отговорността и разбираме задължението, с което се  наемаме, да  продължим да се доказваме пред Варненската общественост като истински професионалисти в строителството и да бъдем разпознавани като марка за висок стандарт. Доверете ни се!“

Явор АД