Нападнаха екип на Бърза помощ в Каменар

Екип на Бърза помощ е бил нападнат във варненското село Каменар. Това стана ясно в събота вечерта. Инцидентът, за който съобщи първо сайтът „Петел“, се случил, след като спешните медици са имали повикване на адрес. При явяването им срещу тях са били извършени агресивни действия. Първоначално данните какво точно се е случило бяха доста противоречиви, като според някои източници дори не можело да става дума за нападение. На следващия ден обаче от МВР потвърдиха за инцидента.
Около 21,50 часа в събота, докато екип на Спешна помощ е работил по сигнал на адрес в село Каменар, е имало инцидент, при който на лекарка от екипа е нанесен удар в лицето от жена, обясниха от полицията. Жената е установена, но се е укрила, съобщи  „Фокус“, позовавайки се на полицията.
По-късно стана ясно, че след издирване извършителката на атаката е заловена. Тя се оказа на 47 години и след задържането й беше оставена в ареста за 24 часа. По случая са назначени съответните експертизи, работата продължава под надзора на Районна прокуратура – Варна.