НАЙ-ЖЕЛАНИТЕ ЖИЛИЩА В ГРАД ВАРНА!

„Явор” АД, който наскоро придоби „Интерком проджект” ООД, в момента изгражда най-желаните жилища в жк „Младост“ в гр. Варна. Това показват нивата на продажбите на този ранен етап – продадени са повече от половината обекти в двете сгради „Опал“ и „Ахат“. Към днешна дата грубият строеж на „Опал“ скоро ще приключи,  сграда „Ахат“ е на кота терен. Строителството се движи по график. Строителят „Одесосстрой” ООД ще завърши грубия строеж на „Опал“ до края на този месец, а на „Ахат“ – през март тази година.
За здраве, късмет и просперитет на живеещите в основите на сградите са вложени осветени полускъпоценни камъни опал и ахат.
Кое предизвиква този голям интерес от страна на купувачите:

* Изключително атрактивна локация:
Квартал „Младост“ в гр. Варна е разположен на северозапад от централната част на град Варна. В него функционират 17 основни и средни училища,  12 детски градини, 3 детски ясли, поликлиника „Младост“, медицински център „Санита”. В района са търговските центрове „Явор“ и „Досев Импекс“, хипермаркетите „Пикадили“, Mr.Bricolage, „Кауфланд“, „Лидл“ и супермаркетите My market и ЦБА.
На площ от около 40 дка в „Младост” (в непосредствена близост до нашите сгради) е изграден най-големият в града спортно-развлекателен център с 4 игрища, детски кът, езеро с лодки, закрита зимна пързалка, летен амфитеатър, стена за скално катерене и др. В близост е и обновеният стадион за лека атлетика „Младост“.
Удобният транспорт – 10 автобусни линии и 3 тролейбусни, многото зелени площи, големите междублокови пространства, над 700-те търговски обекти правят район “Младост” предпочитано място за живеене.

Ahat-01-v2 copy
* Много въздух и отворено пространство около и между двете сгради:
Сграда „Опал” граничи: от юг – пазар за плодове и зеленчуци, занаятчийски услуги, дрехи и др.; от изток – детска градина; от север – сграда „Ахат” – на 20 м, и от запад – Медицински център „Санита”.
Сграда „Ахат” се граничи: от юг – сграда „Опал”; от изток – детска градина; от север – спортно-развлекателен център през квартална улица и паркинг, и от запад – Медицински център „Санита”.
* Финансово стабилен, лоялен и опитен Инвеститор:
„Явор” АД е инвестиционната компания в голямото семейство на Интерком Груп, което включва 23 фирми, с над 500 служители и над 150 млн. лв. оборот. Екипът на „Явор” АД е с повече от десет годишен опит в областта на строителството и недвижимите имоти. Той е инвестирал, изградил и реализирал: Търговски център „Явор“   в гр. Варна с РЗП – 7200 кв.м., за срок от 11 месеца, Жилищен комплекс –  от три 4-етажни сгради в кк Св. св. Константин и Елена – РЗП – 3000 кв. м – за 20 месеца, Елитна административна сграда на „Интерком груп” ООД –   в гр. Варна – РЗП – 2000 кв.м. – за 4 месеца, Луксозна 9-етажна жилищна сграда –  в центъра на гр. София, ул. „Осогово“ 50 – РЗП – 2700 кв.м. – за 14 месеца.

Ahat-02-a copy
За построяването на сградите „Опал“ и „Ахат“ инвеститорът разчита изцяло на собствени средства.
* Добър баланс цена – качество:
За построяването на двете сгради са подбрани висококачествени строителни материали: тухли „Porotherm” на „Wienerberger”, топло изолационен пакет и минерална мазилка на Caparol и Weber, луксозен асансьор на Orona, каменна стенна облицовка, 7-камерна дограма – дървесен цвят с четири сезонен троен стъклопакет, луксозен гранитогрес за общите части, алуминиеви парапети – дървесен цвят.
* Функционалност и благоприятно изложение на всяко едно от жилищата:
За пример да разгледаме ап. 4 в сграда „Ахат“, който е тристаен.

На малка площ – 66.01 кв. м, са разположени две спални с нормална големина и достатъчно голяма дневна.
Тази изключителна функционалност прави тристайният апартамент достъпен за хората с по-малък бюджет, който би стигнал за покупка на двустаен апартамент.
* И не на последно място това, което привлича купувачите е красивата и уютна визия на двете сгради – проектирани от арх. Мирослав Сталев (сграда „Опал“) и арх. Янко Петров (сграда „Ахат“).

Тази година през август, когато бъдат завършени – двете сгради „Опал“ и „Ахат“ ще заблестят като едно бижу в сърцето на жк „Младост“.
http://intercomproject.eu/index.php/bg/