Най-големият магазин на „Пикадили“ затвори врати

Десетки служители на верига магазини „Пикадили“ отново излязоха на протест в първия работен ден на миналата седмица. Те настояваха веднага да получат заплатите си, предаде Moreto.net. Възнаграждения не са им изплащани за февруари. До момента на протеста недоволните служители не бяха получили обяснени от ръководството, не е много ясно дали такова им е дадено и към този момент.

 
Протестиращите се събраха пред един от централните обекти на веригата, който се намира до Окръжна болница във Варна. След скандиране пред магазина се отправиха на шествие по бул. „Цар Освободител“, продължиха по бул. „Осми Приморски полк“ и спряха пред сградата на Община Варна, където поискаха съдействие от местната управа.
Дни по-късно „Пикадили-център“ затвори врати. Оказа се обаче, че служителите на обекта, както и работници от други фирми, които ползват площите на магазина, не са били информирани, съобщи Петел.бг.
„Дойдохме днес в 10 часа, а се оказа, че магазинът е затворен. Нямаме никаква информация“, коментират хората, които стоят пред обекта с надежда час по-скоро научат повече информация. На територията на обекта има офиси на различни фирми, дори и банков клон, но служителите не получиха достъп до работните си места.
Фото Moreto.net, Petel.bg