Надежди на СКТМ ”Комфорт“ представят страната ни в Чехия

Талантите на СКТМ ”Комфорт” Мирослав Шмидт и Виктор Димитров ще представят България на престижен камп по тенис на маса в Чехия. Ето какво пише във фейсбук профила на треньора на варненския клуб Стоян Поппетров:

„Както знаете наш приоритет е да помагаме и стимулираме младите таланти на България! Днес направихме щастливи две надарени деца, състезатели на СКТМ ”Комфорт” (Варна), като осигурихме за тях гуми за предстоящия камп в Хавиржов (Чехия) от 06-13.03.2022.

Мирослав Шмид (11г) – трикратен шампион до 10г и три пъти шампион на страната до 12г. Два пъти носител на голямата награда на фондация “Димитър Бербатов” в категория спорт 1-4 клас. Многократен шампион в отборното първенство на страната,както и в дисциплините двойки и смесени двойки. Шампион на най-големия детски турнир в Европа- ANDRO KIDS Дюселдорф за 2020 г. Виктор Димитров (11г) – Двукратен вицешампион на България до 10г и двукратен бронзов медалист до 12г. Многократен шампион в отборните първенства до 10г и 12г ,както и медалист в дисциплините двойки и смесени двойки! Изброихме само част от постиженията на Виктор и Мирослав!

Пожелаваме им успех на предстоящия камп ,където ще представят България в компанията на най-добрите деца в Европа!!!“