Мотористи с коледни костюми нарушиха всички закони на пътя и се снимаха да ги видят

Мотористи, облечени като Дядо Коледа, нарушават правилата за движение във Варна. За случая сигнализира читател „Народно дело Седмицата”.
„Бих искал да ви насоча вниманието към видеоклип, споделян във Facebook с мотористи от Варна, движещи се в града и демонстративно нарушаващи всякакви правила за движение по пътищата и обществения ред“, коментира читателят. Според него в клипа ясно се виждат следните най-явни и създаващи огромна опасност нарушения: видимо превишаване на скоростта, вероятно в пъти; преминаване през кръстовище на червено; каране прави и без ръце; каране на задна гума, както и каране в насрещна лента.

9-motor1
„Надявам се и държа виновниците да бъдат наказани с цялата строгост на закона. Искам да обърна внимание и на факта, че вчера един такъв моторист загина на пътя за Златни пясъци. Един приятел, минал скоро след инцидента, каза, че направо бил размазан… и всичко това се случва само заради желанието да се покажат и да си вдигнат адреналина. Това са самовлюбени егоисти, които смятат, че всички трябва да им търпят простотиите, демонстрациите, зверския шум и т.н. Истинският проблем обаче е, че тези паразити застрашават живота на другите хора и понякога УБИВАТ. За пример мога да дам Лора, която бе убита на пешеходната пътека до завод „Дружба“ също от моторист, нагъл, арогантен, демонстриращ самочувствието и егото си…“, допълва възмутеният варненец.