Мечтаният дом се намира в сграда „Ахат“ в сърцето на Варна! Уют и спокойствие за Вас и Вашето семейство!

Търсите най-доброто жилище за Вас и Вашето семейство? Писна ви да обикаляте от месеци с брокери? Мамят Ви с некачествено строителство? Вашите мъки бяха до тук! Домът на Вашите мечти Ви очаква в сграда „Ахат“!
Домът е мястото, в което трябва да се чувстваме уютно, спокойно и щастливо. Мястото, в което почиваме и отглеждаме децата си. Поради тази причина трябва да бъдем внимателни в избора си за закупуване на жилище и да сме сигурни, че се доверяваме на професионалисти.
Фирма „Интерком проджект” ООД е с повече от 10-годишен опит в областта на строителството и недвижимите имоти. Зад гърба си има редица успешни проекти на луксозни жилищни и административни сгради, както във Варна, така и в София.

Ahat-03-v-a copy
От септември месец тази година „Интерком проджект“ ООД започва строежа на луксозна сграда, носеща името на полускъпоценния камък „Ахат“, която се очаква да заблести следващата година. Тя ще бъде построена в един от най-предпочитаните квартали за живеене във Варна – „Младост“. Районът е с развита инфраструктура, а „Ахат“ ще бъде разположена близо до детска градина, медицински център „Санита“, пазар за плодове и зеленчуци, занаятчийски услуги, магазини за дрехи и др.
Сграда „Ахат” ще се състои от сутерен, партер и седем жилищни етажа. В сутерена ще бъдат разположени 9 броя гаража и 18 броя паркоместа.  Първият етаж ще е зает от аптека и детска занималня за ученици, а на втория и третия етаж ще се помещават 12 ателиета. В рамките на  от четвърти до осми етажи ще бъдат изградени 26 апартамента.  За достигане на семейния комфорт и уют всяко едно от жилищата е с благоприятно изложение и просторна гледка.
Паркирането за собствениците на жилища в границите на имота е решено и с допълнителни 20 външни паркоместа.

ahat
Инвеститор на проекта е „Интерком проджект” ООД, сградата е по идея на арх. Янко Петров, а  за качественото им построяване е избрана фирма „Одесосстрой” ООД.
За постигане концепцията на „Ахат” за модерен начин на живот, който акцентира върху качеството, комфорта и естетиката, са подбрани висококачествени строителни материали: тухли „Porotherm” на „Wienerberger”, топло изолационен пакет и минерална мазилка на „Caparol”, луксозен асансьор, каменна стенна облицовка, 6-камерна дограма – дървесен цвят с четирисезонен стъклопакет, италиански гранитогрес за общите части, алуминиеви парапети – дървесен цвят.
Жилищата и ателиетата в сградата се предлагат с различна степен на завършеност. Бъдещите им собственици могат да ги получат във вариант, при който стените са с мазилка, подът е на замазка, с изградени – ел и ВиК инсталации, положени пътища за климатици и с блиндирана входна врата.
При желание на клиентите фирмата предлага и завършване на апартаментите до ключ, включително с мебелировка по техен избор.
За закупуването на мечтаното жилище в „Ахат” фирмата ви дава възможност да избирате между различни гъвкави схеми за плащане! Нещо повече! „Интерком проджект“ ООД предлага  на всеки бъдещ собственик помощ при осигуряването на изгоден банков кредит.
Освен бленувания дом в „Ахат” вие получавате и още нещо! За всеки нов собственик има и емблематичен подарък – ключодържател. На него освен ключа на новото жилище – бижу, блести и редкият полускъпоценен камък!