„Локо” взе нова рекордна победа

Хандбалистите на „Локомотив” надиграха НСА с 36:20 (16:9) в мач от осмия кръг на “А” група в зала „Владислав” и постигнаха нов рекорд от поредни победи в елита – 32.

Нямахме проблеми в нито един момент, тъй като подходихме концентрирано и мотивирано. В 15-ата минута се откъснахме с 8:4 и впоследствие методично увеличавахме преднината си. Развоят на срещата позволи да използвам два състава в двете полувремена, като в игра се появиха всичките 14 състезатели”, каза за „Народно дело Седмицата” наставникът на шампионите Никола Карастоянов.

Голмайстори за победителите: Георги Атанасов и Галин Найденов – по 6, Димитър Грозев, Йордан Попов и Бранимир Балчев – по 4, Чавдар Чернев и Кирил Савов – по 3, Станислав Добрев и Теодор Вангелов – по 2, Тансер Юсню и Теодор Добрев – по 1.

Локо” приключва есенния дял в „А” група с гостуване на съименика си в Горна Оряховица на 2 декември. След това му предстои и ¼-финален мач за купата, тъй като в първия кръг почива.

Целта ни в турнира е ясна – да спечелим трофея за четвърти пореден път. После трябва за защитим и титлата”, каза още Карастоянов.