Кой вид букмейкърски бонус е най-атрактивен сред играчите на онлайн залози

Предимствата на онлайн залозите са ясни на всички – постоянен досег, бърза обработка на фишовете и моментално изплащане на печалбите. Но редовно се пропуска един ключов фактор – офертите. Букмейкърите, опериращи в интернет, се отличават с щедра промоционална система, която включва множество бонуси. Част от атрактивните предложения са публикувани на адрес:https://efirbet.com/winbet-bonusi.

Бонуси за нови играчи

Забелязали ли сте рекламите на букмейкърски къщи по телевизията? В повечето случаи хазартните компании използват началните бонуси като средство за привличане на нови клиенти. Отличават се с висок размер, който може да достигне до 1000 лева. Разбира се, има уловки, които са оставени на заден план, но трябва да внимавате за тях.

Стартовите промоции са съпътствани от строги правила за класиране и освобождаване. За да получите максималната стойност на бонуса, ще се наложи да извършите по-голям депозит. Трябва да се съобразите с разплащателните методи, които се класират за офертата, и да внесете средства в 30-дневен срок след създаване на акаунт. След това ще се наложи да превъртите неколкократно безплатните кредити, за да имате право на теглене. Бъдете внимателни с класиращите се събития/казино игри и се придържайте към лимитите на залог.

Персонални оферти

След като потребителите се присъединят към букмейкър и започнат да акумулират регулярни залози, се задават персоналните промоции. Това е често използван трик от бетинг компаниите, с който се цели задържане на интереса към платформата.

Раздават се reload бонуси, свободни завъртания за слот игри, кешбек и подобрени коефициенти. Промо предложенията зависят от активността и стойността на залозите, направени през игралния профил. Колкото по-редовно залагате, толкова по-апетитни ще са индивидуалните оферти, насочени към Вашата сметка.

VIP клубове

Участвате активно в игрите на оператора? Най-вероятно ще попаднете в Лоялна програма, осигуряваща допълнителни възнаграждения. Всеки редовен посетител на уеб букмейкъри се класира за VIP клуб, където се бори за статус точки и впоследствие ги обменя за щедри награди.

Програми за лоялни потребители се срещат както в българските, така и в чуждестранните хазартни платформи. Разделени са на няколко нива, чието изкачване се осъществява с регулярно залагане в сайта. На база месечните залози печелите точки, които Ви покачват в йерархията или Ви оставят на текущия статус.

Бонуси без депозит

Най-атрактивният букмейкърски бонус е този, при който участникът не е длъжен да депозира лични средства. Повечето компании организират подобни промоции, насочени предимно към редовните потребители. Те са под формата на кредити за игра или безплатни врътки за слотове, с които можете да спечелите пари без риск.

Бонуси без депозит се раздават в УинБет. От клиентите се изисква да посетят профила си и да заредят страницата “Bonus Box”. Възможно е да спечелят подарък или бонус игра, при които не се налага да внасят пари. Сходни предложения са част от Бет365, Bwin и други букмейкъри.

Изборът на бонус от букмейкърите не бива да се уповава на емоции или да е базиран на неговата стойност. Преди да се задейства промоцията, важно е да се прочетат условията ѝ и изискванията за разиграване. Ако се налага многократно превъртане на сумата в кратък срок, има строги ограничения за коефициенти и пазари или бонусът е твърде нисък, не е удачно да се класирате за него. Първо, опознайте правилата и след това пристъпете към действие.