Инвеститорите прогнозират: Най-добрият квартал за живеене във Варна ще бъде…

Според данни на строителни предприемачи най-добрият квартал за живеене във Варна до няколко години ще бъде квартал „Младост“. Основните предимства на района в сравнение с други части на града са: по-чистия въздух, липса на презастрояване, все още наличие на зелени площи и растителност, големите междублокови пространства, непосредствената му близост до важните точки в града, но същевременно изолираността му от шума на големите булеварди и навалицата в центъра.

На минути от плажа с кола, квартал „Младост“ предоставя на своите жители всичко, от което имат нужда.  В него функционират 17 основни и средни училища, 12 детски градини, 3 детски ясли, поликлиника „Младост“, Медицински център „Санита”. В района са търговските центрове „Явор“ и „Досев Импекс“, хипермаркетите Пикадили, Mr.Bricolage, Кауфланд, Лидл и супермаркетите My market и ЦБА. В близост са и двата Варненски мола.

В „Младост” е изграден и най-големият в града спортно – развлекателен център с 4 игрища, детски кът, езеро с лодки, закрита зимна пързалка, летен амфитеатър, стена за скално катерене и др. В квартала се намира и обновения стадион за лека атлетика „Младост“.

17-1

От сигурни източници „Петел“ научи, че в абсолютна близост до това се строят нови две жилищни сгради на фирма „Интерком Проджект“ ЕООД, които предлагат идеалните жилища за всеки вкус. Красивата и уютна визия на двете сгради – Опал  и Ахат  би накарала всеки да мечтае за дом в тях. Не се колебайте, използвайте този шанс.

17

Въпреки че „Ахат“ и „Опал“ все още са в процес на строеж, над 50% от апартаментите вече са изкупени. Причината за това е, че всеки апартамент разполага с благоприятно изложение, както и функционалност. За пример, ап. 4 в сграда „Ахат“ е с площ 66 кв. м., но разполага с три отделни стаи – две нормални спални и една голяма дневна. Това дава възможност на хора с по-нисък бюджет, стигащ за двустаен апартамент, да закупят апартамент със същата квадратура, но пък много по-практичен.

Освен, че ще се сдобиете с красив, приятен и удобен апартамент, Вие ще можете да бъдете спокойни, че той ще бъде направен с най-качествените материали. Нещо, което при днешното строителство, се среща изключително рядко.

17-2

За построяването на двете сгради са подбрани висококачествени строителни материали: тухли „Porotherm” на „Wienerberger”, топло изолационен пакет и минерална мазилка на Caparol и Weber, луксозен асансьор на Orona, каменна стенна облицовка, 7-камерна дограма – дървесен цвят с четири сезонен троенстъклопакет, луксозен гранитогрес за общите части, алуминиеви парапети – дървесен цвят.

Всички знаят, че името „Интерком Проджект“ се свързва с качество, бързина и естетика. Екипът на „Интерком Проджект” ЕООД е с повече от десет годишен опит в областта на строителството и недвижимите имоти. Той е инвестирал, изградил и реализирал: Търговски център Явор, Жилищен комплекс от три 4-етажни сгради в к.к. „Св. Св. Константин и Елена”  Елитна административна сграда на „Интерком груп” ООД в гр. Варна, Луксозна 9-етажна жилищна сграда в центъра на гр. София.

Дори и Вашето семейство да не разполага с личен автомобил, квартал „Младост“ предоставя най-удобният транспорт – 10 автобусни линии и 3 тролейбусни. Към всичко това добавяме многото зелени площи, големите междублокови пространства, над 700-те търговски обекти, които правят район “Младост” предпочитано място за живеене.
Не губете време! Свържете се с „Интерком Проджект“ ЕООД  и вземете Вашият дом-мечта!

Нещо повече! „Интерком Проджект“ ЕООД ви дава възможност да избирате между различни гъвкави схеми за плащане и предлага  на всеки бъдещ собственик помощ при осигуряването на изгоден банков кредит.

http://intercomproject.eu/index.php/bg