Ивет Илиева от СКТМ „Комфорт“ взе два медала от Балканиада

Ивет Илиева СКТМ „Комфорт“ спечели два медала от Балканското първенство по тенис на маса до 19 г, което се проведе в КК ”Албена”. Тя взе бронзово отличие на двойки заедно с Кръстина Иванова и сребърно в отборното първенство. Друг възпитаник на СКТМ „Комфорт“ – 16-годишният Димитър Стефанов се класира в първите 16 в индивидуалната надпревара, като следващата година целта пред него е влизане в топ 3.

Състезателите на СКТМ “Комфорт” поставиха акцент в  подготовка за участието на Европейско първенство в Хърватия през юли.

В средата на юни СКТМ „Комфорт“ спечели и двете отборни титли на държавното първенство по тенис на маса до 10 години в Момчилград. При момчетата „Комфорт“ е първи, следван от „Стоянстрой“ Пловдив и Родопи Момчилград. Носители на златните медали са: Мирослав Шмидт, Виктор Димитров, Димитър Йовев, Симеон Костадинов и Стефан Стойчев.

При момичетата Полина Енчева, Белослава Балканска и Микаела Димитрова от СКТМ „Комфорт“ също се изкачиха най-високо на почетната стълбичка, оставяйки зад себе си Пюнагюрище и Родопи.Треньори на шампионите са Стоян Поппетров и Жанета Желева.

Снимка: СКТМ Комфорт