Зала LUXE: A RealD Experience отвори врати в мол Варна

В четвъртък вечер отвори врати модерната зала LUXE: A RealD Experience в кино „Арена“ в мол Варна. Гостите с изумление и удоволствие се насладиха на високото качество на картина и звук в комфортната обстановка.
LUXE: A RealD Experience е високотехнологичен киноформат, представян от RealD с цел да обедини под един бранд най-добрите технически качества на екзибиционния бизнес и да се превърне в синоним за най-доброто киноизживяване.
За гарантиране на най-качественото киноизживяване LUXE залата отговаря на специални технически изисквания, като използване на RealD 3D – най-ярката прожекционна 3D технология, голям екран от стена до стена и от пода до тавана, пространствен долби атмос звук, специално проектиран амфитеатър за идеална видимост към екрана от всяко място в залата. LUXE: A RealD Experience обединява под един бранд най-добрите технически качества и е синоним за най-доброто киноизживяване.
От края на миналата седмица в кино „Арена“ мол Варна стартират и прожекциите в съвсем новата PREMIUM зала – концепция на киноверигата и оборудвана с кинотехнологии от най-висок клас.